Доставка

 

 • Доставката е за сметка на купувача. Пратките се получават 1-2 работни дни след направена поръчка. Осигуряваме бърза и надеждна доставка - използваме услугите на Speedy и Еконт. Цените се изчисляват в реално време преди завършване на поръчката според куриерската услуга. Посочените цени за доставка са приблизителни (до офис на Speedy 3,80 лв., до адрес 8,50 лв.) (до офис на Еконт 5,90 лв., до адрес 9,90 лв.) Безплатна доставка за поръчки над 150 лв. до офис на Speedy. Срок на натуралните кремове biocream от 1-5 работни дни поради поръчковата им изработка.
 • Поръчките се обработват в рамките на 12 часа - от понеделник до петък. Поръчка, направена след 15:00 часа, обикновено се обработва на следващия работен ден.
 • Доставката се извършва до вратата на клиента или до офисите на куриерската фирма от 09:00 до 18:00 часа през делничните дни и до 13:00 часа в събота.
 • Купувачът има право да прегледа пратката преди да плати.
 • 5 % процента отстъпка за поръчки над 200 лв.
 • Важно! 

  Плащането при наложен платеж е чрез Пощенски паричен превод. В този случай не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Еконт, Speedy, Рапидо, Български пощи и др.

   

  Клиентът запазва фискалния документ (издаден от лицензирания пощенски оператор), който замества касовата бележка като доказателство за извършеното плащане.

 

                                                  УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

 

Ако  закупеният от вас продукт е повреден при доставката, можете да го върнете в срок от 14 календарни дни от датата, в който е бил доставен от куриер. Продуктите трябва да бъдат върнати в своята цялост (да не бъдат използвани) и в оригиналната опаковка и да не е нарушен нейният търговски вид. Ако тези условия на връщане са спазени, можете да изберете друг продукт на стойността на върнатия или да получите сумата, заплатена за него обратно. 

 

Купувачът има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от покупка и доставка в срок от 14 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката. Върнатата стока трябва да е в оригиналната си опаковка, да не е употребявана и да не е нарушен нейният търговски вид (разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и др.) и да е придружена с всички съпътстващи я документи – касова бележка или стокова бележка, указания за употреба и др. При приемане на стоката от Купувача, Продавачът заплаща стойността на стоката на куриера, а куриерът я връща на Купувача с т.нар. „наложен платеж“.

 

Купувачът има право да върне закупени стоки, в случаите, когато по вина на Продавача получи различни от поръчаните от него продукти.

 

Купувачът е длъжен да прегледа стоката при нейното получаване и в случай на видими дефекти има право на рекламация в 24-часов срок. В случай, че дефектите не могат да бъдат установени веднага поради естеството си, срокът за рекламация е 14 дни от деня на получаване на стоката. В случай на дефектен продукт, разходите по замяната са за сметка на продавача.